Category: Nieuws

Expositie Poster

Expositie-flyer

Uitleen aan bedrijven

Een aantal werken, 8 stuks in totaal, zijn uitgeleend aan een tweetal bedrijven. Drie werken zijn te bewonderen bij de Rabobank Noord Veluwe in Nunspeet. Nog een vijftal werken dragen sfeer bij in het kantoor van Carthago ICT te Hengelo.

School van Frieswijk

Zaterdag 17 November is er een nieuwe expositie geopend bij de School van Frieswijk. Voorafgaand aan het concert van Emma Black werd de aandacht gevestigd op een 14-tal werken van Esther die hier tot aan met 11 Januari te zien zullen zijn. De mooie ruimte geeft de mogelijkheid om zowel recent werk als wat ouder afstudeerwerk naast elkaar tentoon te stellen.

Naast verschillende optredens is het mogelijk om een cursus, workshop, etc bij de School van Frieswijk te organiseren en biedt de school de mogelijkheid om te overnachten.Kijk op hun website voor meer informatie. Om alleen het werk van Esther te bezichtigen is het aan te raden even de school te bellen voor een afspraak.

 

Kunstbeurs van het Oosten

 

 

 

 

 

 

 

Van 5 tot en met 7 Oktober is het werk van Esther te zien op de Kunstbeurs van het oosten in Nijverdal. Voor meer informatie over de beurs zelf:
www.dekunstbeursvanhetoosten.nl

 

Expositie bij “School van Frieswijk”

In November zal het werk van Esther een aantal weken geëxposeerd worden op de School van Frieswijk. De school van frieswijk in Schalkhaar is een multifunctioneel centrum voor trainingen, vergaderingen, presentaties, etc. De exacte datums zullen te zijner tijd bekend worden gemaakt.

Portret reeks

Hier een leuk overzicht van een aantal portretten gemaakt naar aanleiding van een bezoek aan India en Nepal.

 

Loeki op Reis

De foto expositie “Loeki op Reis” zal vanaf 1 April tot aan met 22 April te zien zijn bij Galerie En Passant te Apeldoorn.  Kom kijken naar de avonturen van deze reislustige leeuw. India, China,Londen, Parijs en vele andere hoogtepunten.

Lupineweg 17, 7325 AG, Apeldoorn
Ma. – Do. 17.00-20.00 Zo. 13.00-18.00

Site update

De site van Esther is vandaag ge-update. De komende tijd zal hij flink onder handen worden genomen.

Loading...
X