Expositie Galerie PS20 (Apeldoorn)

Samen met Gustave Nouel, Fokke P. de Boer en Julia Martina exposeert Esther de Wilde vanaf 17 Januari in galerie PS20 aan de Stationsstraat 45a in Apeldoorn. Naast het exposeren zullen er ook workshops gegeven worden in schilderen met acryl en gemengde technieken (Esther) en live portret tekenen (gustave nouel). Voor interesse graag mailen naar: dewilde.esther@gmail.com

Voorbereiding op de expositie
Voorbereiding op de expositie

Expositie Radio Hengelo TV

Vanaf 16 augustus zullen er een aantal werken van Esther worden opgehangen bij het pand van ‘Radio Hengelo TV’ aan de Langelermaatweg 244 in Hengelo. In dit fraaie pand wordt regelmatig kunst geëxposeerd. Vanaf 16 augustus is de eer aan Esther om het gebouw en daarmee de buurt wat op te vrolijken.

Uitleen aan bedrijven

Een aantal werken, 8 stuks in totaal, zijn uitgeleend aan een tweetal bedrijven. Drie werken zijn te bewonderen bij de Rabobank Noord Veluwe in Nunspeet. Nog een vijftal werken dragen sfeer bij in het kantoor van Carthago ICT te Hengelo.

School van Frieswijk

Zaterdag 17 November is er een nieuwe expositie geopend bij de School van Frieswijk. Voorafgaand aan het concert van Emma Black werd de aandacht gevestigd op een 14-tal werken van Esther die hier tot aan met 11 Januari te zien zullen zijn. De mooie ruimte geeft de mogelijkheid om zowel recent werk als wat ouder afstudeerwerk naast elkaar tentoon te stellen.

Naast verschillende optredens is het mogelijk om een cursus, workshop, etc bij de School van Frieswijk te organiseren en biedt de school de mogelijkheid om te overnachten.Kijk op hun website voor meer informatie. Om alleen het werk van Esther te bezichtigen is het aan te raden even de school te bellen voor een afspraak.

 

Loeki op Reis

De foto expositie “Loeki op Reis” zal vanaf 1 April tot aan met 22 April te zien zijn bij Galerie En Passant te Apeldoorn.  Kom kijken naar de avonturen van deze reislustige leeuw. India, China,Londen, Parijs en vele andere hoogtepunten.

Lupineweg 17, 7325 AG, Apeldoorn
Ma. – Do. 17.00-20.00 Zo. 13.00-18.00